Perfil

Perfil
BENVINGUTS MICOS I MIQUES ;)

divendres, 19 de desembre del 2014

NOVETATS!

Bon dia micos i miques, aquí us deixem amb els CD's més esperats del 2015

Rihanna (El títol del CD està sense confirmar) :

És, sens cap mena de dubte, l'àlbum més esperat del 2015 a tot el món, probablement serà al primer trimestre de l'any 2015.

                                           

Madonna (El títol del CD està sense confirmar)

La Reina del Pop contarà amb una plantilla de compositors, productors i col·laboradors de l'autèntic luxe entre els que figuren Diplo o Avicci. És traurà durant la primera meitat de l'any perquè la cantant promet donar guerra!

                                             

Iggy Azalea - The Great Escape (per confirmar)

No sabem si finalment Iggy Azalea batejarà al seu disc igual que ha fet amb la seva gira: The Great Escape Tour. El que sí tenim clar és que la responsable de hits com Fancy o Black Widow, amb els quals ha aconseguit quatre nominacions als Premis Grammy, tindrà disc al 2015.

                                             

Britney Spears (El títol del CD està sense confirmar)

Mentres segueix inmersa en els seus espectacles a Las Vegas, Britney no ha deixat de treballar en el que serà el seu novè àlbum d'estudi. Poques dades es coneixen d'aquest projecte i coneixent el sistema de treball de la cantant, no ens estranyaria que haguéssim d'esperar fins a finals de 2015 per poder escoltar-lo.

                                             

Coldplay - A head full of dreams

Fa unes setmanes les declaracions de Coldplay van dir que ja estan preparant el que seria el seu nou i possiblement últim disc. Bona i mala notícia per als fans de la banda Londinenca, no ho podem deixar passar!

                                          

Alejandro Sanz -(El títol del CD està sense confirmar)

Entre els artistes espanyols, un dels discos més esperats de l'any és el d'Alejandro Sanz. El músic madrileny llançarà a la primavera el seu nou àlbum per la qual ja té una llista completa de cançons.

                                          

Sia - (El títol del CD està per confirmar)

Una de les compositores de més reconegut prestigi en l'actualitat pot presumir de tenir dos discs gairebé llestos per al llançament, 2015 promet ser un any molt complet per a Sia, gràcies a les seves múltiples nominacions als Grammy i els Oscars.

                                         

Bé doncs, després d'aquest cúmul de novetats, que no falti la cançó de despedida, que el Nadal esta a la volta de la vorera com diuen! Us hi adjuntem aquest a magnífica nadala que a nosaltres ens en canta. I a tu? BON NADAL A TOTHOM!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada